Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dari Mei, 2018

Perihal Kostum Pekerja

Konveksi Seragam Kerja Surewi Ang mga panagsama gikinahanglan sa daghang eskwelahan. Ang mga uniporme sa eskwelahan magkalain-lain gikan sa usa ka sulud nga isyu nga T-shirt ngadto sa mga gikinahanglan nga mga kinahanglanon alang sa daghang mga butang nga pormal nga sinulud sa mga pribadong tunghaan Ang mga uniporme sa eskwelahan anaa usab sa daghang mga pampublikong tulunghaan. Ang mga nasod nga adunay mandatory school uniforms naglakip sa Japan, South Korea, Hong Kong, Thailand, India, Australia, U.A.E, Singapore, Philippines, pipila ka mga tunghaan sa Taiwan, New Zealand, South Africa, Indonesia ug United Kingdom. Sa pipila ka mga nasud, nagkalainlain ang nagkalainlain nga mga klase gikan sa eskwelahan ngadto sa eskwelahan, apan sa United Kingdom, daghan nga mga estudyante nga nag-edad og 11 ug 16 ang nagsul-ob og pormal nga jacket, tie ug pantalon alang sa mga lalaki ug blouse, tie ug trousers, skirt, o culottes alang sa mga babaye. Ang mga bugkos adunay usa ka sumbanan nga sumban

Perihal Situs Web

Kursus Desain Grafis DUMET School Nje faqe interneti (e shkruar edhe si faqe ne internet) eshte nje dokument qe eshte i pershtatshem per World Wide Web dhe shfletuesit e internetit. Nje shfletues web shfaq nje faqe ne nje monitor ose pajisje te levizshme. Web faqja zakonisht nenkupton ate qe eshte e dukshme, por termi gjithashtu mund te referohet ne nje skedar kompjuteri, zakonisht i shkruar ne HTML ose ne nje gjuhe markimi te krahasueshme. Shfletuesit Web koordinojne elemente te ndryshem te burimeve te uebit per faqen e internetit te shkruar, te tilla si fletet e stilit, skriptet dhe imazhet, per te paraqitur faqen e internetit. Faqet e internetit tipike ofrojne hypertext qe perfshin nje bar navigacion ose nje menyne e sidebar qe lidhet me faqet e tjera te uebit nepermjet hyperlinks, shpesh te referuara si lidhje. Ne nje rrjet, nje shfletues web mund te terheqe nje faqe web nga nje server i larget web. Serveri i uebit mund te kufizoje qasjen ne nje rrjet privat sic eshte intraneti i