Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dengan label Situs

Perihal Situs Web

Kursus Desain Grafis DUMET School Nje faqe interneti (e shkruar edhe si faqe ne internet) eshte nje dokument qe eshte i pershtatshem per World Wide Web dhe shfletuesit e internetit. Nje shfletues web shfaq nje faqe ne nje monitor ose pajisje te levizshme. Web faqja zakonisht nenkupton ate qe eshte e dukshme, por termi gjithashtu mund te referohet ne nje skedar kompjuteri, zakonisht i shkruar ne HTML ose ne nje gjuhe markimi te krahasueshme. Shfletuesit Web koordinojne elemente te ndryshem te burimeve te uebit per faqen e internetit te shkruar, te tilla si fletet e stilit, skriptet dhe imazhet, per te paraqitur faqen e internetit. Faqet e internetit tipike ofrojne hypertext qe perfshin nje bar navigacion ose nje menyne e sidebar qe lidhet me faqet e tjera te uebit nepermjet hyperlinks, shpesh te referuara si lidhje. Ne nje rrjet, nje shfletues web mund te terheqe nje faqe web nga nje server i larget web. Serveri i uebit mund te kufizoje qasjen ne nje rrjet privat sic eshte intraneti i …